Doner dit tøj, og gør en stor forskel

Har du tøj liggende i garderobeskabet, som du vil smide i en genbrugscontainer, give til en genbrugsbutik eller måske overvejer du
endda at smide det helt ud. 

Så kan du i stedet donere det til Mode på budget.

Vi tager os godt af det og giver dit aflagte tøj nyt liv, så andre kan få stor glæde af det og spare mange penge på tøj.Din tøjdonation går til et rigtig godt formål, du gør andre glade og giver dem samtidig mulighed for at købe Second Hand tøj online til ⅓ af hvad det koster fra nyt. 
 

Vi skal alle spare, så det gør virkelig en forskel for rigtig mange mennesker – ung som ældre, at de kan købe billigt genbrugstøj online i en rigtig god kvalitet her på shoppen – og selvfølgelig få det sendt direkte hjem.


Der er mange, der synes, det kan være pinligt at shoppe i en fysisk genbrugsbutik jylland, fordi det måske, for nogen, kan symbolisere
fattigdom eller at vedkommende ikke har råd til nyt tøj. 


Det er langt fra rigtigt - men derfor giver vi stadig alle vores kunder mulighed for at finde supergode tilbud på moderigtigt brugt tøj online  -uden at gå på kompromis med kvaliteten - og der ingen, der behøver at vide, at det er genbrugstøj. 


Det meste af det tøj, vi får doneret er i virkelig god stand og vi kvalitetstjekker det altid meget grundigt inden det kommer til salg på webshoppen. 

Det bliver luftet i et døgn, strøget og dampet og dernæst solgt videre.

Så leder du efter flot genbrugstøj vejle eller flot genbrugstøj jylland så skal du kigge på vores online shop genbrug.


 

Tøj skal ikke gå til spilde. Derfor vil vi tage fat på tøjspild

Når du vælger at donere dit tøj til os er du samtidig med at til at reducere store mængder af tøjspild, hvilket er godt for os, vores pengepung og ikke mindst for miljøet.

Vi tænker på bæredygtighed og på vores webshop genbrugstøj kan du læse forskellige blogindlæg om tøjspild og genbrug.

 

 

Vidste du, at produktionen af ​​tekstilfibre er tredoblet siden 1975, mens forbruget af tøj og sko stadig vokser?

Tøjproduktionen og tøjindustrien lægger et kæmpe pres på klimaet og miljøet, fordi det kræver meget vand, jord, kemikalier og maskiner at forvandle bomuldsplanter og syntetiske materialer fra olie til kjoler, bukser og toppe.
 

Virksomheder overproducerer og ødelægger usolgt tøj

Som forbrugere er vi delvist ansvarlige, når vi køber tøj, som vi sjældent eller aldrig bruger. Men virksomheder og politikere har også et stort ansvar.

Nogle tøjproducenter skaber nye kollektioner i så høj hastighed at det lokker os til at forny og skifte vores tøj i garderobeskabet i takt med nye kollektioner og modetrends. Og samtidig er meget af tøjet i dag af så dårlig kvalitet at det ikke kan bruges særlig længe.

Hvis disse virksomheder ikke sælger deres tøj, vil nogle af dem ødelægge det usolgte tøj i stedet for at sælge det eller genbruge nogle af materialerne. Det betyder, at tøjet bliver brændt i stedet for at få nyt liv.
 

Hvert år smides 677 tons nyt tøj ud. Det svarer til omkring 3 millioner T-shirts om året. 

 

For hvert enkelt solgt stykke tøj, giver vi 10 % af beløbet til Diabetesforeningen.


Ønsker du at donere dit aflagte tøj til os, kan du gøre det på følgende måder:


1.
Aflevere det på vores adresse i Jelling.
Bakkevangen 16
7300 Jelling.

Du stiller det blot foran hoveddøren, så tager vi os rigtig godt af det.
 
Tøjet kan afleveres hver dag 24/7 - på alle tidspunkter af døgnet.


2.
Vi afhenter det på din adresse i en max omkreds på 30 km fra Jelling. 

Vi har også afhentning i Hinnerup og omegn (Ved Aarhus)Du skriver blot til os på info@modepaabudget.dk så aftaler vi et tidspunkt for afhentning.
 

 

Lad os stå for alt det praktiske, så slipper du for besværet med at køre ud med tøjet til en fysisk genbrugsbutik eller tøjcontainer. 
Det klarer vi altsammen for dig.
 

Vi tager imod brugt dametøj, brugt herretøj, brugt teenagetøj fra str. 10 år, alle former for brugte accessories, genbrugstasker, genbrugssko, bælter, hatte, genbrugssmykker, og tørklæder.


Vi tager IKKE imod brugt legetøj eller børnetøj.


HUSK!
Inden du afleverer tøjet SKAL det være vasket, ellers tager vi desværre ikke imod det.Tusind tak for din hjælp og støtte.

Kærlig hilsen Mode Paa Budget